családi sors

2021.10.16. 08:00

Szükség van a szeretet szavaira

Fényképeken keresztül mutatja be a nélkülöző családok mindennapjait a Mélyben és Reményben Alapítvány kiállítása.

Marosi G.

A tárlatot csütörtökön nyitották meg a Takáts Gyula Megyei Hatókörű Városi Könyvtárban. A 64 alkotást Lelovics Béla az alapítvány alapítója készítette családlátogatásaik során és más eseményeken.

Mohayné Farkas Ibolya az alapítvány vezetője elmondta, a kiállítás képei az örömről szólnak. Szeretnék megmutatni másoknak, hogy a nehéz körülmények között élő családok a problémáik ellenére is tudnak örülni és mosolyogni. – Szeretnénk ráirányítani a figyelmet arra, hogy ha aggódunk a mindennapokban, akkor is próbáljuk megtalálni az apró örömöket – tette hozzá Mohayné Farkas Ibolya.

A kiállítást Varga László somogyi megyéspüspök nyitotta meg, aki arról beszélt, a szeretlek szó manapság értéktelenné vált, mert nagyon kevésszer mondjuk ki, pedig mindenkinek szüksége van arra, hogy hallja a szeretet szavait – fogalmazott. A kiállítást november másodikáig lehet megtekinteni a könyvtár első emeletén.

Fotó: Muzslay Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában