BikeSafe

2022.08.03. 15:21

Tegye meg az első lépést kerékpárja biztonságáért

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a kerékpárlopások megelőzése és felderítése érdekében a BikeSafe program keretében ingyenes kerékpár regisztrációt szervez.

Fotó: Lang Róbert

A BikeSafe regisztrációs programban résztvevő kerékpárok tulajdonosát a rendőrség törzskönnyvel igazolja. Így ha későbbiekben lába kelne könnyebben lehet beazonosítani.

Helyszín: Kaposvári Rendőrkapitányság, Szent Imre utca 12. 
Időpont: 2022. augusztus 05-én 14.00 - 16.00 óra között.

 A regisztráció során több oldalról lefotózzák kerékpárt és rögzítik valamennyi azonosító és technikai adatát, valamint a birtokos adatait, ezután pedig kap egy „Regisztrált kerékpár” feliratú matricát. Ezt követően az összes információt feltöltik a BikeSafe adatbázisába, ahol a rendőrség a felderítéshez szükséges ellenőrzéseket, kereséseket elvégzi. Személyazonosító igazolvány, telefonos elérhetőség és e-mail cím megadása szükséges a regisztrációhoz!  A kerékpárregisztráción túl a BikeSafe standnál a bűnmegelőzés valamennyi területét érintő tanácsadással, tájékoztató kiadványokkal is állnak rendelkezésre.

Címkék#Somogy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában