Elismerés

2023.02.14. 18:28

A legbefolyásosabb polgármesterek közé került a somogyi városvezető

Egyedüli somogyi polgármesterként Csákovics Gyula került be a friss Turizmus TOP 50 kiadványba, amelybe a megyéből még a balatonszemesi Kistücsök Food&Room vezetője és a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnöke került be.

Koszorus Rita

(Balról) Csákovics Gyula egyedüli somogyi polgármesterként került a listára.

Fotó: Böcz Zoltán

– Jólesik az elismerés, de nyilván ez a város, Zamárdi sikereként könyvelhető el, mondta a polgármester megkeresésünkre.

A turisztikai szakemberek nem csak illusztris társaságba kerültek a szakmai zsűri döntése alapján, de megjelenési lehetőséget is kaptak a nívós szakmai kiadvány hasábjain. Az exkluzív kiadvány 2014 óta minden évben ötven olyan személyt vonultat fel, akik az előző évben kiemelkedő hatást gyakoroltak a magyar turizmusra. A TOP 50-be kerülő szakemberekre szakmai szövetségek alkotta zsűri tett javaslatot, így különösen nagy elismerésnek számít ez.  
Az exkluzív kiadvány 2014 óta minden év elején bemutatja azt az ötven személyt, akik előző esztendőben a legnagyobb hatást gyakorolták a magyar turizmusra. Az illusztris névsorra a szakmai szövetségek alkotta zsűri tesz javaslatot. 

Csákovics Gyula szerint városát dícséri az elismerés. 
Fotós: Krausz Anfrea  / Forrás: LikeBalaton


A turizmus évadnyitó gálán bemutatott kiadványban heten már az indulás óta, vagyis kilencedszer szerepelnek, tizenhatan – köztük Csákovics Gyula is – először jelennek meg. Idén egyébként már harmadszor mutatták be a top 10; települése turizmusa szempontjából kiemelkedő polgármester listáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában