Ajánló

2023.04.11. 14:23

Mulatva jótékonykodnak a Mentők javára

Április 15-én, szombatn jótékonysági bált tartanak a Hotel Dorottyában, a kaposvári mentőállomás javára. A cél, hogy 2 millió forintot gyűjtsenek két betegőrző monitor megvásárlására.

K.R.

Speciális mentéstechnikai eszközöket vásárolnának a mentők a szombati jótékonysági bál bevételéből. 
Részvételi díj: 13.000 Ft/fő, mely az italfogyasztást nem tartalmazza. Belépőjegyeket Kaposvár állomáson munkaidőben, Bíró Évánál vagy a Dorottya Hotel recepciójánál lehet vásárolni.

A bál fővédnöke Szita Károly, Kaposvár város polgármestere.

Program: érkezés 19 óráig, vacsora 20 óra után, igazi báli hangulat és mulatság, éjfél körül tombola sorsolás.
Sztárfellépő: Járai Márk, a Halott Pénz énekese
A bál zenéjét a Forever Duo zenekar biztosítja, az este során svédasztalos vacsora várja a jegyet váltó vendégeket. 


 

Lehetőség van támogatói jegyek vásárlására is és szívesen fogadnak tombola felajánlásokat! Kaposvári Mentő Alapítvány számla száma: 10403909-39012427-00000000


A bálról további információ itt az esemény facebook oldalán vagy Buni Roland állomásvezetőtől kérhető: [email protected]

A programváltozás jogát fenntartják! A rendezvény a lakosság felé is teljes egészében nyitott és médianyilvános! A jegyvásárlással a résztvevők tudomásul veszik és elfogadják, hogy a rendezvényen álló/mozgó kép és hang alapú felvételek készülnek, melyek a médiában megjelenhetnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában