Gólyahír

2023.05.06. 10:00

Somogyi gólyahír: Velük gyarapodott tovább Somogy lakossága

Tizennyolc baba született az elmúlt héten a Kaposi Mór Oktató Kórház szülészeti osztályán. Mutatjuk, hogy kiknek örülhet a családjuk.

K.R.

Illusztráció

Fotó: Ground Picture

Az elmúlt héten éppen ugyanannyi baba látta meg először napvilágot a kaposvári kórházban, mint egy héttel ezelőtt. Tizennyolcan sírtak fel először, édesanyjuk és családjaik legnagyobb boldogságára. 

Ezúttal lányok érkeztek többen, ők tizen születtek, míg fiúk nyolcan. 

A legnagyobb új jövevény Zselyke volt, aki 4120 gramm súllyal érkezett a világra április 29-én. Ő 54 centijével azonban nem a legnagyobb baba, hiszen a kis Lotti lett a legnagyobb hosszal született baba a maga 59 centiméterével. Fiúk közül a legnagyobb súllyal Noel született, ő kereken 4 kilogrammal érkezett. Viszont nem ő lett a "legsudárabb" újszülött a héten, hiszen az Antal névre keresztelt kisfiú 56 centijével 3 centiméterrel hosszabbra nőtt édesanyja pocakjában. 

A szülők az elmúlt héten is nagyon kreatívak voltak a névválasztásnál, hiszen a hagyományosnak mondható Tibor, Gergő vagy éppen Antal nevek mellett ismét olyan különleges csengésű név is felkerült a legifjabb somogyiak listájára, mint a Zája, a Noel, vagy éppen a Mendi. 

Gratulálunk az apróságok családjainak! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában