Jótékony

2023.12.11. 17:35

Összefog a somogyi gyermekekért a Kometa 99 Zrt. és a Kaposvári Kosárlabda Klub

A Kometa 99 Zrt. kezdeményezésére a klub összefog, hogy segítse a szociális ellátásban élő gyerekeket. Ingyenes lesz a belépés a szombati bajnokira, de jótékony célra ajánljuk fel a találkozó bevételét, ugyanis a jegy árát, vagy akár nagyobb összeget a kihelyezett urnákba helyezhetik el szurkolóink.

Sonline.hu

Az így befolyt összegből különböző eszközöket vásárol a klub, melyeket a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei központjának ajánlunk fel.

 A Kecskemét elleni bajnokin összefoghatnak a szurkolóink, hogy megvalósítsák a gyermekek kívánságát. A felajánlásokból megvásárolt eszközöket a gyermekvédelmi központ nagybajomi intézményébe, valamint a szennai lakásotthonba juttatjuk el. 

-írta közleményében a Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub.

A csapat névadó szponzora, a Kometa 99 Zrt. már korábban tett egy komoly felajánlást, így most arra kérik a szurkolóikat, hogy csatlakozzanak minél többen. A csapat szakmai tanácsadója, Hendlein Roland a kezdeményezés kapcsán fontosnak tartja a klub a társadalmi szerepvállalását.

Névadó szponzorunkkal, a Kometa 99 Zrt.-vel a sportélet meghatározó szereplőjeként fontosnak tartjuk, hogy olyan kezdeményezések mellé álljunk, melyek társadalmilag hasznos célokat tűznek ki, és ezekhez hozzáadhatjuk a szükséges jelenlétet, és a támogatás lehetőségét.

 – összegezte a kaposvári klubikon. Két gyermek édesapjaként jól tudja, hogy mennyire fontos, hogy biztonságban nevelkedjenek a fiatalok.

Mivel a gyerekeké a jövő, ezért döntöttünk úgy, hogy idén a gyermekvédelmen keresztül nekik segítünk. A csapatnál is az utánpótlásra, a fiatalokra alapozunk, így fontosnak tartjuk ezt az ügyet 

– tette hozzá Hendlein Roland.


A klub továbbá az ingyenes belépés lehetőségével szeretné megköszönni a szurkolók nehezebb időszakok alatt is kitartó támogatását a közelgő ünnepek előtt, így kívánva áldott, békés ünnepeket!

A találkozó nagyszünetében ismét dobóversenyt hirdetnek, ám ezúttal még komolyabb nyereményért versenghetnek a jelentkezők. A Spekula Kft. jóvoltából az a szerencsés, aki a három kiválasztott próbázó közül előbb talál be félpályáról 100 ezer forintot nyerhet. Mindenkinek egy lehetősége lesz a nagy dobásra. Azonban aki már a pályára lép az is nyert, ugyanis a klub felajánl minden kisorsolt jelentkezőnek egy szezonbérletet, valamint névadó támogatónak az ajándékcsomagját.

Gyertek minél többen a hétvégén, töltsük meg az Arénát és fogjunk össze a nehezebb sorsú gyermekekért!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában