Néhány óra alatt a világ körül a Global Lake Half Marathonnal

2024.04.26. 11:59

Global Lake Half Marathon: Egyetlen nap alatt fedezhetjük fel a világ sokszínű tavait!

A Global Lake Half Marathon 2024 ismét izgalmas online utazásra invitál, ahol a tavak és vizes élőhelyeket ismerhetjük meg, egy nap alatt körbejárva a világot.

Hajdú Marianna

A Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség idén is megrendezi a Global Lake Half Marathon online konferenciáját, amelynek során egy 12 órás virtuális utazást kínál, mely során a világ különböző pontjain lévő tavakat és azok környezetének életét ismerhetjük meg közelebbről.

A Global Lake Half Marathon online konferencia keretében a szervezők világon található tavak és vizes élőhelyek sokszínűségét, változatosságát mutatják be.

 Céljuk, hogy a felhívják a figyelmet a tavak jelentőségére és hangsúlyozzák azok fenntarthatóságának és kezelésének fontosságát. A program során a Living Lakes Network globális partnerei vezetnek be minket a különböző régiók vízi világába, megosztva saját területeiken szerzett tapasztalataikat és sikertörténeteiket.

A Global Lake Half Marathon programja április 30-án 9:00 órakor kezdődik és legelőször a Kelet-Ázsiai tavak varázslatos világával ismerkedhetünk meg. 

Ezt követően Ausztrália és Ázsia rejtett vízi ékköveit és Dél-Ázsia, azon belül is India és Srí Lanka vízi világának titkait leshetjük meg. A nap zárásaként Afrika tavaiban rejlő lehetőségek felfedezésére invitál a program.

Ez a konferencia különösen izgalmas lehet minden természet- és környezetvédő számára, valamint azoknak, akik szeretnék mélyebben megérteni a tavak ökológiai és kulturális jelentőségét. Az előadások angol nyelven zajlanak, és a ZOOM platformon keresztül lesznek elérhetők.

A  Global Lake Half Marathonon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A konferencia részletes programja és egyéb információk a Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség honlapján találhatók.

Figyelem: Az időpontok brit nyári idő szerint vannak megadva, így a közép-európai időhöz egy óra hozzáadásával kell számolni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában