Hírek

2004.11.23. 00:30

Megfulladt a fiatal pár a gáztól

Szemán L.

[caption id="" align="alignleft" width="266"] Ebben a házban találták meg az áldozatokat
[/caption]Holtan találtak rá tegnap reggel egy nyírpazonyi fiatal párra a lakásukban. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 24 éves férfi és 23 éves élettársa holttestét a hozzátartozók találták meg. Már két napja nem látták a párt, így rájuk törték az ajtót. A fiatalok halálát valószínűleg szén-monoxid(CO)-mérgezés okozta. Ezúttal azonban nem az erős szél miatti visszaszivárgás, hanem egy közelmúltban javított fali gázkazán szigetelésének hibája okozta a tragédiát.

Idén eddig a nyírpazonyival együtt tizenhárman vesztették életüket CO-mérgezés miatt. Országszerte csak az elmúlt egy hétben tizenheten kerültek kórházba. Vasárnap kétszer is csak a szerencse mentette meg egy-egy család életét. Gödöllőről anyát és két gyermekét kellett kórházba szállítani. Budapesten, a XVIII. kerületi Lea utca egyik családi házában eszméletlenül találtak egy negyvenéves nőt és tizenöt éves lányát. A mentők elsősegélynyújtás után kórházba vitték őket. Legutóbb november 9-én történt halálos mérgezés. Gyöngyössolymoson egy 36 éves asszony és 14 éves fia halt meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!