Hírek

2004.12.24. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budaörs Városbemutató
Az Európai Unió városai sorozatban megjelent Gyulay Zoltánnak, a Reggel külpolitikai szerkesztőjének kismonográfiája Budaörsről. A Budaörs múltját, jelenét és jövőjét bemutató kötet megjelenését az önkormányzat és a város intézményei támogatták. (gyz)

Monor Vízdíj
A képviselő-testület meghatározta a 2005. ja-nuár 1-jétől fizetendő vízdíjakat. A havi alapdíj a csőátmérő függvényében 255 és 800 forint között változik. A vezetékes ivóvíz köbméterenkénti ára 150 forint. A vízmérővel nem rendelkező lakásoknál köbméterenként 185 forint. A díjak nem tartalmazzák az áfát. (vs)

Pilisvörösvár Névadó
Az északi lakókörzet újonnan kialakított utcái nevet kaptak. Az ingatlantulajdonosoktól nem érkezett javaslat. A testület a közelmúlt magyar történelmének két kiemelkedő alakját, Nagy Imrét és Mindszenty Józsefet választotta névadónak. (vs)

Százhalombatta Megállapodás
A Volánbusszal a tanítási időszakra szóló személyszállítási szerződés megkötését támogatják a honatyák. A Százhalombatta és Érd közti buszjáratok biztosítása éves szinten 4643000 forintos költséget jelent a városnak. (vs)

Törökbálint Ünnepi ebéd
A Munkácsy Mihály Művelődési Házban ma a Caritas helyi szervezete karácsonyi ünnepi műsorral és ebéddel vár mindenkit pontosan délben. (vs)

Vác Utolsó módosítás
Nyolcadszor változtatott a város 2004-es költségvetésén decemberi ülésén a képviselő-testület. Az év során történt változások eredményeként a 2004. évi költségvetés eredetileg nem egészen 12 milliárd forintos főösszege 1,1 milliárddal nőtt. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!