Ingatlanajánló

2023.04.01. 22:02

Bor és mámor a Deseda-tónál 19,8 millióért!

Támogatott tartalom

A Deseda-tónál, Kaposvár közelében kínált borospince és présház, valamint hozzá tartozó terasz és persze szőlő került ki a helyi ingatlanpiac kínálatába. A fotók nagyon hangulatosak, a beköszöntő jó idő pedig még inkább kattintásra ingerlő!

“Kaposvár közelében, a Deseda-tónál - a toponári oldalon -, igényesen kialakított borospince-présház hangulatos terasszal, gondosan művelt szőlővel eladó. Az autentikus hangulatú, nádtetős épületben előtér, 1 szoba, kis pince és egy nagy pince helyiség található. Az épület előtt baráti társaságok méltó fogadására kialakított lugas és kemence-bográcsozó található. 

Az épület mögött egy feldolgozó található, melyben 1 szoba és egy fedett terasz helyiség van. Az udvar eleje füvesített-parkosított térvilágítással ellátott, míg a terület felső felében hosszan kifutó szőlőlugasok vannak. Az ingatlanra a villany be van vezetve, a víz ellátást fúrt kút biztosítja. [...]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!