Kék hírek, bulvár

2009.11.24. 18:58

Csak egy kalapban: gátlások nélkül a fotózás alatt - 18+

Közösségi oldalakról a kifutóra. A kaposvári lányra egy portálon figyelt fel egy modellügynökség. Szandrát egyáltalán nem zavarja, mit szólnak meztelenségéhez az idegenek.

Sonline

A tizennyolc éves Horváth Szandra több közösségi portálon olyan fotókat tett közzé magáról, amelyek felkeltették a Marita Modellügynökség érdeklődését. A lány így jutott el a különböző bemutatókra és egy modellválogatóra is. Szandra eleinte gátlásos volt a fényképezőgépek előtt, de mint mondta: ha a gép először elkattan, azonnal feloldódik. Ez most bemutatott fotósorozatunkon is látszik, hiszen van olyan kép, amin egyetlen kalapban pózol az objektív előtt.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Nem ad a negatív véleményekre
[/caption]

- Azért szeretem a fotózást és a modellkedést, mert valahogy mindig pozitív élményként élem meg azt, amikor viszontlátom magam a képeken. Sokkal jobbak, mint az, ami bennem él magamról - mesélte Szandra a fotózás után.



A fiatal modell azt is bevallotta, hogy barátainak, környezetének szintén tetszenek a képek, és az, hogy ezt vállalja, viszont az idegenek lehúzós, fanyalgó véleményével egyáltalán nem törődik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!