Kék hírek, bulvár

2013.06.02. 11:02

Se jogsi, se műszaki, se biztosítás: nagyot bukott O. Mihály

A rendőrök üldözőbe vettek egy motorost, aki a többszöri felszólítás ellenére sem állt meg. Kiderült: nem véletlenül menekült az egyenruhások elől.

Sonline

– A tabi rendőrök szombaton a Bedegkér–Somogyegres útkereszteződésben ellenőrizték a sofőröket – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Kánya irányából Bedegkér felé közlekedett egy motorkerékpárral egy férfi. Amikor igazoltatni akarták, a motoros nem állt meg, hanem nagy sebességgel tovább hajtott. Az egyenruhások üldözőbe vették a Bedegkér irányába száguldozó sofőrt, de hiába, nem volt hajlandó megállni. Végül egy bedegkéri földes úton sikerült megállítani a motorkerékpárral menekülő férfit.



O. Mihály nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni, s a többszöri felszólítás ellenére is akadályozta a rendőri intézkedést, ezért előállították a Tabi Rendőrőrsre – közölte az SMRFK. – Kiderült: O. Mihálynak nincs érvényes vezetői engedélye. A motorkerékpár pedig műszaki érvényességgel és kötelező felelősség biztosítással sem rendelkezett. A férfi ellen szabálysértési eljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!