Kék hírek, bulvár

2014.08.04. 10:30

Kétgyermekes édesanya életét mentették meg a rendőrök

Egy férfi kért segítséget a készenléti rendőröktől, mert felesége rosszul lett, az egyenruhások gondolkodás nélkül a bajbajutott nő segítségére siettek.

Sonline

– A Siófokon szolgálatban lévő készenléti rendőrök vasárnap délután a 7-es főúton közlekedtek, amikor az egyik közlekedési lámpánál szolgálati autójukhoz szaladt egy férfi, aki segítséget kért – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Az egyenruhások azonnal a férfi segítségére siettek, kiderült, hogy járművében a felesége nagyon rosszul érezte magát. A nő sápadt volt, jobbra-balra dülöngélt, remeget. Az asszony nehezen tudott a rendőrök kérdéseire válaszolni, annyit tudott mondani, hogy karjai, lábai és szája széle zsibbadt és erőtlen volt az egész teste. Eközben az autó hátsó ülésén foglalt helyet a házaspár két kicsi gyermeke.



– A készenléti rendőrök úgy ítélték meg, hogy az asszonynak sürgős orvosi ellátásra volt szüksége, ezért a férjet megkérték, hogy autójával a megkülönböztető jelzést használó szolgálati járművüket kövesse a kórházig – közölte az SMRFK. – A kórházhoz érkezéskor a hölgy már ájulás közeli állapotban volt. A férj az egyik készenléti rendőr segítségével kísérte be feleségét a kórházba, társa a kocsiban maradt két kisgyermekre vigyázott, amíg édesanyjukat orvosi ellátásban részesítették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!