Kék hírek, bulvár

2015.12.10. 15:24

Betondarabbal törte be a kocsi szélvédőjét a tolvaj

Címkék#Marcali

Betondarabbal törte be egy parkoló autó oldalsó szélvédőjét egy harminc éves csömendi férfi, s a járműből ellopott egy táskát.

Sonline

A rendelkezésre álló, rendőrségtől kapott adatok alapján egy betondarabbal betörték egy parkolóban leállított gépkocsi oldalsó szélvédőjét Marcaliban. Az elkövető a hátsó ülésről ellopott egy táskát, majd miután átnézte, a közelben eldobta és elmenekült a helyszínről. Az adatgyűjtés során a rendőrök látókörébe került egy 30 éves csömendi férfi, akit rövid időn belül (a helyi autóbusz-pályaudvaron) elfogtak és előállítottak a Marcali Rendőrkapitányságra. V. Sándort a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.
Még azelőtt elfogták a marcali rendőrök a férfit, hogy a tulajdonos tudomására jutott volna a gépkocsifeltörés.



A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy az ünnepek alatt sokan hagyják járműveikben látható helyen értékeiket (mobiltelefon, táska, pénztárca). Az elkövetőknek akár pár másodperc is elég ahhoz, hogy feltörjék a járművet, és ezzel (akár) jelentős kárt okozva megszerezzék a kiszemelt értékeket.
– A gépjárműben hagyott értéktárgyai nincsenek biztonságban – figyelmeztetett az SMRFK. – Tegyenek mindent jármű csomagterébe, s minden esetben zárják be autójukat és az ablakokat soha ne hagyják lehúzva! Az utastérben semmit se hagyjanak látható helyen, az értéktelennek tűnő tárgyak is felkelthetik az elkövető érdeklődését!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!