Kék hírek, bulvár

2015.12.10. 15:24

Betondarabbal törte be a kocsi szélvédőjét a tolvaj

Betondarabbal törte be egy parkoló autó oldalsó szélvédőjét egy harminc éves csömendi férfi, s a járműből ellopott egy táskát.

Sonline

A rendelkezésre álló, rendőrségtől kapott adatok alapján egy betondarabbal betörték egy parkolóban leállított gépkocsi oldalsó szélvédőjét Marcaliban. Az elkövető a hátsó ülésről ellopott egy táskát, majd miután átnézte, a közelben eldobta és elmenekült a helyszínről. Az adatgyűjtés során a rendőrök látókörébe került egy 30 éves csömendi férfi, akit rövid időn belül (a helyi autóbusz-pályaudvaron) elfogtak és előállítottak a Marcali Rendőrkapitányságra. V. Sándort a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.
Még azelőtt elfogták a marcali rendőrök a férfit, hogy a tulajdonos tudomására jutott volna a gépkocsifeltörés.A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy az ünnepek alatt sokan hagyják járműveikben látható helyen értékeiket (mobiltelefon, táska, pénztárca). Az elkövetőknek akár pár másodperc is elég ahhoz, hogy feltörjék a járművet, és ezzel (akár) jelentős kárt okozva megszerezzék a kiszemelt értékeket.
– A gépjárműben hagyott értéktárgyai nincsenek biztonságban – figyelmeztetett az SMRFK. – Tegyenek mindent jármű csomagterébe, s minden esetben zárják be autójukat és az ablakokat soha ne hagyják lehúzva! Az utastérben semmit se hagyjanak látható helyen, az értéktelennek tűnő tárgyak is felkelthetik az elkövető érdeklődését!

Címkék#Marcali

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!