Kék hírek, bulvár

2016.05.24. 13:43

Amennyi belefér! Házilag tákolt kabrióval lopták a fát - fotó

Az Igali Rendőrőrs lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy pusztakovácsi és négy büssüi személy ellen.

Sonline

Az igali rendőrök (még április 27-én) Patalom külterületén, egy földúton két gépjármű vezetőjét és utasait igazoltatták. Mindkét átalakított autó frissen vágott tölgyfákkal volt telepakolva. A férfiak elismerték a rendőröknek, hogy a fákat ők vágták ki egy közeli erdőből. A körzeti megbízottak a 20, a 21, a 28, a 41 és a 43 éves férfiakat elfogták, s előállították a rendőrőrsre, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.



K. László, P. Szilveszter, K. Dániel, K. István és P. Dezső a nyomozás további szakaszában szabadlábon védekezhetett. Az Igali Rendőrőrs az eljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Amennyi belefér!
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!