Kék hírek, bulvár

2016.06.16. 10:13

Esernyővel verte el a nőt, mert nem adta meg a tartozását

A gyanú szerint veréssel követelte vissza a tartozást egy ötvennégy éves szegerdői nő, akinek emiatt önbíráskodás miatt kell felelnie.

Sonline

A Marcali Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja eljárást folytat egy szegerdői nő ellen.
– A rendelkezésre álló adatok szerint az 54 éves asszony a Szegerdő és Tikos közötti útszakaszon odament egy nőhöz, akitől a jogosnak vélt tartozását követelte – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Mivel a sértett pénzt nem akart adni, a gyanúsított egy esernyővel többször megütötte. A nő, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett, a bántalmazás után visszaadta a pénzt.



A járőrök H. Istvánnét az otthonában elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Az asszony az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!