Kék hírek, bulvár

2017.05.06. 11:21

Olaj folyt az útra, árokba hajtás, oszlopnak csapódás lett belőle

Egy hibás autóbuszból olaj folyt az útra Pogányszentpéternél, aminek súlyos következményei lettek. De gondjaink vannak a parkplással és a fékezéssel is. Ez történt tegnap a megye útjain.

Sonline

Iharosberény és Pogányszentpéter között műszaki hiba miatt egy autóbuszból gázolaj folyt az úttestre, amelynek következtében pénteken délutána 61-es számú főútvonal on a személygépkocsi vezetője megcsúszott és a vízelvezető árokba csapódott. A baleset során a járművezető az elsődleges orvosi vélemény alapján 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.


 

Taszár mellett  a 61-es számú főútvonalon közlekedett péntek hajnalban egy gépkocsi, amelynek vezetője egy útteste szaladó őzbakot ütött el. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Kaposváron, a Tallián Gyula közben 2017. május 5-én 9 óra 40 perckor egy járművezető nekiütközött egy szabályosan parkoló gépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Balatonlellén, a Vasút utcában közlekedett 2017. május 5-én 9 óra 55 perckor egy személygépkocsi vezetője hátramenetben, amikor összeütközött a mögötte haladó járművel. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Lengyeltótiban, a Csokonai utcában egy személygépjármű vezetője péntek délelőtt hátramenet végzése során nekiütközött egy parkoló gépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása, illetőleg a hatóság értesítése nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Fonyódon a 7-es úton közlekedett egy sofőr péntek kora délután, amikor nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító személygépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi keletkezett.

 

Kaposváron, a Zárda utcában 2017. május 5-én 13 óra 20 perckor egy járművezető elindulása során nekiütközött egy a Bethlen tér irányából érkező járműnek. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Mint már írtuk, Iharosberény és Pogányszentpéter között műszaki hiba miatt egy autóbuszból gázolaj folyt az úttestre, amelynek következtében 2017. május 5-én 15 óra 25 perckor egy Iharosberény belterületén közlekedő személygépkocsi vezetője megcsúszott, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!