Kék hírek, bulvár

2017.06.24. 10:03

Halastóban landolt a terepjáró, hatan megsérültek

A petörkei halastónál megcsúszott egy terepjáró és a tóba csapódott. A platóján négyen is utaztak közülük egy személy súlyosan megsérült, összesen hatan szenvedték el a balesetet.

Sonline

Bárdudvarnok külterületén, a Petörke halastónál egy terepjáró vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően haladt járművével. Padkára hajtott, ahol megcsúszott a négykerekű és a tóba csapódott. A baleset során a sofőr és a jobbján utazó személy is megsérült, továbbá a terepjáró platóján is volt négy utas, közülük hárman könnyebben egy személy pedig súlyosan megsérült.

[caption id="" align="aligncenter" width="751"] Összesen hatan sérültek meg a balesetben, egy személy súlyosan.
[/caption]

A kaposvári Szondy György utcában közlekedett egy teherautó, amikor a rakterének hátsó ajtaja kinyílt menet közben és fellökte az út mellett, a járdán haladó gyalogost, aki könnyebb sérülést szenvedett.
Kazsok külterületén egy segédmotoros férfi elesett járművével, a földesút hibái miatt, szintén könnyebb sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!