romboló szenvedély

2019.08.30. 10:41

Rágyújtott volna, ezért szétvert egy autót

Tüzet keresett, hogy meggyújtsa cigarettáját. Ezért feltört egy autót, majd lebontotta annak műszerfalát. Erre mondják, hogy nem volt egy észlény...

Sonline

I. Matyas 2019. augusztus 28-án 5 óra körül ismeretlen módszerrel kinyitott egy Siófokon parkoló személyautót, kitépte a gépkocsi középkonzol kábeleit, megrongálta a váltót, majd távozott. A rendőrök a férfit a bejelentést követően pár perccel később elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A 23 éves német állampolgár a nyomozóknak beismerte a bűncselekmény elkövetését, amelynek során elmondta, hogy az éjjel rengeteg alkoholt fogyasztott, és amikor a szállása felé gyalogolt, cigarettázni szeretett volna, de nem volt nála tűzgyújtó. Ekkor kinyitott egy parkoló autót, majd az utastérben gyufa, illetve öngyújtó után kutatott, de mivel nem talált, elöntötte a düh, ezért tört-zúzott az utastérben.

A hatóság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2019. augusztus 29-én bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 

Címképünk csupán illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában