súlyos baleset

2018.01.31. 10:05

Vádemelést javasoltak a baleset okozójával szemben

Csúnya karambolt okozott egy külföldi férfi az M7-es autópályán Balatonkeresztúron még a nyáron. Most vádemelést javasoltak ellene a rendőrök.

Sonline

Az ügy adatai alapján 2017. július 29-én délelőtt az M7-es autópálya 164. kilométerszelvényében Nagykanizsa irányába közlekedett egy Volkswagen Passat típusú gépkocsi, amelynek vezetője nekiütközött a külső forgalmi sávban, forgalmi okból álló autónak.

Az ütközés következtében a vétlen jármű nekicsapódott az előtte szintén szabályosan várakozó gépkocsinak. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a balesetben 1 személy súlyosan és 6 személy könnyebben sérült meg. A rendőrök a német állampolgárságú férfit – szabadlábon hagyása mellett – közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában