Lesz utánpótlás

2022.12.12. 11:16

A rendészeti technikus diákokat ünnepelték Tabon

Rendészeti technikus tanulók tettek fogadalmat pénteken Tabon, a Kaposvári Szakképzési Centrm Rudnay Gyula Szakképző Iskolában.

Forrás: police.hu

Ötvenhárom leendő rendőr tanuló vett részt a hagyományteremtő szándékkal rendezett fogadalomtételen. A 9-11. évfolyamos diákokat az ünnepség elöljárója Molnár Gábor r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte. Elmondta: a nehéz idők olyan különleges embereket igényelnek, mint azok a fiatalok, akik rendőrségi szolgálatra készülve elkötelezték magukat a haza szolgálatára, és embertársaik védelmére. 

Forrás: police.hu

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság és a KSZC Rudnay Gyula Szakképző Iskola és Kollégium közös rendezvényének csúcspontjaként a fiatalok elmondták az eskü szövegét. 

 

Az intézményben évek óta van rendészeti képzés, de az elmúlt időszakban már egy megújult formában folytathatták tanulmányaikat a fiatalok. A most tett fogadalom célja, hogy a diákokat motiválja a rendőri pálya iránt.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!