Titokzatoskodás

2017.09.15. 05:00

Többféle befejezést forgatnak a Trónok harca utolsó évadához

Többféle befejezést fognak forgatni a Trónok harca utolsó epizódjához, így akarják elejét venni annak, hogy kiszivárogjon, miként végződik a népszerű sorozat.

Casey Bloys, az HBO műsoraiért felelős elnök felfedte, hogy még a sorozatban szereplők sem fogják tudni, hogyan végződik a történet. „Én tudom a trónok harcának végét, de többféle változatot fogunk felvenni, hogy senki ne tudja, mi fog történni. Egy hosszú sorozat esetében ezt kell tenni” – idézte Casey Bloyst a BBC News.

A sorozat legutóbbi évadát számos kiszivárogtatás kísérte. Hackerek közreadtak forgatókönyveket, HBO-dokumentumokat és más tévésorozatok nem sugárzott epizódjait. Indiában négy embert tartóztattak le azután, hogy egy ellopott epizódot egy mumbai internetes streamingszolgáltató közzétett. Európában egy másik epizódot véletlenül korábban adtak műsorba, a felvételt megosztották az interneten – emlékeztetett a BBC. Az internetes kalózkodást nyomon követő Muso cég adatai szerint a Trónok harcának hetedik évadát illegálisan több mint egymilliárdszor töltötték le.

Casey Bloys azt is elmondta, az is nagyon nehéz feladat, hogy a történet befejezése mindenki számára kedvező legyen. „Vegyük csak a Sírhant műveket, annak igazán jó vége volt. De ha a Seinfeldre vagy a Maffiózókra gondolunk, vagy a Breaking Badre (Totál szívás), akkor mindenkinek megvan a véleménye arról, miként kell egy sorozatnak végződnie” – fejtegette.

Egyelőre nem tudni, mikor kerül adásba a záróévad. A Hollywood Reporter szerint az utolsó hat rész forgatása októberben kezdődik és 2018 közepéig tart.

(Borítókép: HBO / ARCHIVES DU 7EME ART / AFP)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!