Ő lesz az új szövetségi kapitány?

2018.06.19. 17:41

Olasz sajtó: Rossi már tárgyalt is az MLSZ-szel

Olasz sajtóhírek megerősíteni látszanak azt a hazai értesülést, amely szerint Georges Leekenst Marco Rossi válthatja a kispadon.

Debrecen, 2016. március 12. Marco Rossi, a Honvéd olasz vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Budapest Honvéd mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2016. március 12-én. A fővárosi csapat 3-0-ra győzött. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Mint arról tegnap beszámoltunk, a hírek szerint hamarosan meneszthetik a válogatott éléről Georges Leekenst. A Nemzeti Sport akkor azt írta: a belga szakembert Marco Rossi, a Dunaszerdahely vezetőedzője válthatja a kispadon, aki tavaly a Honvéddal megnyerte a magyar bajnokságot.

Ezt az információt azóta több lap is megerősítette (például a Leekens távozását az elsők között megíró Bors), az olasz sajtóban pedig a mai napon végigfutott egy hír, amely tovább erősíti a Rossival kapcsolatos értesüléseket.

Egy, Gianluca Di Marzio olasz újságíró oldalán közzétett cikkben Andrea Candelmo azt írja: Rossi kedd délelőtt találkozott és tárgyalt is az MLSZ illetékeseivel.

Bár a labdarúgó-szövetség hivatalosan továbbra sem szólalt meg az ügyben, a kapitányváltás napról napra biztosabbnak tűnik.

Borítókép: Marco Rossi

MTI Fotó/ Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!