Online közvetítés

2007.09.26. 14:07

A legjobb tizenhat között a Rákóczi és a Kaposvölgye

Könnyedén jutott a labdarúgó Magyar Kupában a legjobb tizenhat közé a Rákóczi FC. A kaposváriak a Pénzügyőr SE otthonában hét gólt tudtak szerezni és mindössze egyet kaptak NB III-as ellenfelüktől. A Kaposvölgye VSC 11-esekkel jutott tovább.

SONLINE

Budapest, Gázművek pálya. 100 néző, V.: Németh A. (Farkas B., Dani)

Pénzügyőr SE - Gabona Trans Kaposvári Rákóczi FC  1-7 (0-4)


2. perc: A Rákóczi kezdte a találkozót, rögtön az elején a vendégek szögletet rúghattak, azonban a védők kifejelték a beívelt labdát.

6. perc: A maroknyi kaposvári szurkolótábor énekelve drukkol csapatának, eddig csak annak örülhetnek, hogy a vendégek birtokolják többet a játékszert.

11. perc: Graszl próbálkozott egy íveléssel jó 25 méterről, azonban a labda a kapu fölé szállt. Bal oldalról induló akció után Pintér passzolt Alves elé, azonban a kirobbanó Kocsis kapus tisztázott a csatár elől.

17. perc: Egy újabb kaposvári szöglet következett, a beívelést követően a földön mardt Oláh, akit hosszú percekig kellett ápolni, de t tudta folytatni a játékot. Alves 18 méteres bombáját hárította Kocsis.

22. perc: 0-1!
Megszerezte a vezetést a Rákóczi. Grúz adott be jól a bal oldalról, Oláh érkezett középen, a támadó nyolc méterről a kapu jobb oldalába vágta a zsugát.

24. perc: Továbbra is a vendégek birtokolják többet a labdát, szinte csak egy kapu előtt folyik a játék.

25. perc: 0-2!
Maróti szöglete után Vasziljevics maradt két csel után üresen, és a kapu közepébe rúgta a labdát 5 méterről.

28. perc: 0-3!
Oláh labdájával Szakály léoett meg, áés önzetlenül Alvesnek tálalt, a brazil csatár nem tudott hibázni a lövésnél.

29. perc: 0-4!
Leandro ívelt be a jobb oldalról, Oláh az átvétel után laposan a kapu közepébe vágta a labdát.

35. perc: Az ötödiket is megszerezhette volna a Kaposvár, Alves kicselezte még a hazaiak kapusát is, de egy gólvonalon álló védő blokkolta a kapuba igyekvő lövést.

40. perc: Pintér Attila sípszó után még elrúgta a labdát, ezért a játékvezető sárga lappal büntette a kaposvári játékost.

43. perc: Szabadrúgáshoz jutottak a kaposvári kapu közelében a hazaiak: Zborovszky 18-20 méterről tekert Kovács kapujára, azonban a kapus könnyedén megfogta a középre érkező lövést.

45. perc: A mérkőzés félidejében:
Pénzügyőr SE - Kaposvári Rákóczi FC  0-4

49. perc: A hazaiak és a vendégek is kettőt-kettőt cseréltek. A Pénzügyőr csapatába Kerényi helyére Zsolnai, míg Bősze helyére kasza érkezett. A kaposváriaknél Grúz helyén Suljic, és Pintér helyén Farkas folytatja a játékot.

54. perc: Ugyanúgy folytatódik a mérkőzés, ahogyan az első félidőben befejeződött. A Rákóczi egykapuzik a Pánzügyőr 16-osánál. Legutóbb Oláh előtt adódott gólszerzési lehetőség, azonban a csatár az oldalhálóba lőtte a labdát.

56. perc: 0-5!
Alves kicselezett három-négy hazai védőt, majd Kocsis kapust lóvá tette, és hét méterről a kapu bal felső sarkába bombázott.

58. perc: Maróti helyén Bozsovics kapott játéklehetőséget.

61. perc: 0-6!
Farkas ívelt be jobb oldaról, a rövidnél álló Oláh a jobb felsőbe perdítette a bőrt.

Budaörsi SC–Kaposvölgye Vállalkozók SC-Nagyberki 1–1; 11-esekkel 3–4

A Kaposvölgye már a második percben megszerezte a vezetést, a házigazdák azonban még az első félidő vége előtt egyenlíteni tudtak. Mivel sem a második játékrészben, sem pedig a kétszer 15 perces hosszabbításban nem esett újabb gól, így következhetett a 11-es párbaj. A hazaiaknál Pálinkás, Tóth Á. és Papp G. nem hibázott, az utolsó két körben viszont Viniczai megfogta Farkas Á. és Szirtesi büntetőjét. A másik oldalon egyedül csak Becsiri célzott rosszul a második párban; Szögedi, Kerek, Udvari és Godslove kíméletlen ítéletvégrehajtónak bizonyult.

65. perc: Ismét Farkas Zoltán lendült akcióba, Leandronak passzolt, aki átemelte a hazaiak kapusát, de a felső kapufa ezúttal megmentette a Pénzügyőrt.

71. perc: Törőcsik helyén Áder lépett pályára a hazaiaknál.

72. perc: 0-7!
Szakály Dénes bal oldali cselezgetés után 12 méterről találta telibe a felső kapufát, a kipattanó labdára Bozsovics helyezkedett jól, aki hét méterről könnyedén rúgta be az újabb kaposvári gólt.

76. perc: 1-7!
Patkó elé került a labda a kaposváriak 16-osán belül, a csatár 14-ről a bal alsó sarokba vágta a bőrt.

82. perc: A kaposváriak rúghattak szögletet, Leandro beívelését Alves még levette, de a hazai védők lelopták a csatár lábáról a labdát.

88. perc: Vasziljevics adott jó labdát Bozsovicsnak, a játékos fejjel vitte el Kocsis kapus mellett a labdát, majd éles szögből lőtt, de a gólvonalon egy védő megakadályozta a gólszerzést.

90. perc: Végeredmény:
Pénzügyőr SE - Gabona Trans Kaposvári Rákóczi FC  1-7 (0-4)



Pénzügyőr SE: Kocsis - Kerényi Zs. (Zsolnai), Bősze (Kasza), Kiszely, Wainer - Kovács, Törőcsik, Szikes, Schuszter - Zborovszky, Patkó.
Vezetőedző: Sólyom Ferenc

Gabona Trans Kaposvári Rákóczi FC: Kovács Z. - Grúz (Suljic), Mező, Graszl K., Pintér (Farkas Z.) - Leandro, Maróti (Bozsovics), Szakály D., Vasziljevics - Oláh, Alves.
Vezetőedző: Prukner László

Sárga lap: Pintér (39. perc)
Gólszerzők: Oláh (22. perc); Vasziljevics (25. perc); Alves (28. perc); Oláh (29. perc); Alves (56. perc); Oláh (61. perc); Bozsovics (72. perc); Patkó (76. perc);
Kiállítva:.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!