Járvány

2021.05.12. 18:16

Oltakozásra kéri a bizonytalanokat Leslie Mándoki (videó)

Míg Magyarországon minden negyedik magyar állampolgár túl van már mindkét oltáson, addig Németországban lassan halad az oltás, az embereknek alig több mint 9 százaléka kapta meg mindkét vakcinát.

Leslie Mandoki magyar származású német zenész, zenei rendező, producer interjút ad az MTI-nek egy budai kávézóban 2020. augusztus 7-én.

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A Münchenben élő, 68 éves Leslie Mándoki is vár még az oltásra. A világhírű zenész németországi stúdiójában fogadta a HírTV stábját és arra kéri a bizonytalanokat, hogy oltassák be magukat.

Aranylemezek, elismerések, dedikált gitárok és a világsztárokkal való közös fellépések képei borítják stúdiójának falait.g

Olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Lionel Ritchie vagy Phil Collins. Disney filmeknek volt zeneszerzője vagy például Angela Merkel kampányának zenei igazgatója.

Csaknem 30 éve alapította a világhírű zenészekből álló Mandoki Soul Mates formációt, amely a koronavírus miatt online koncertezik.

Leslie Mándoki a HírTV-nek és Zöldhegyi Katalin tudósítónknak azt mondta, hogy a felesége orvos, a koronavírus elleni oltásra mégis hónapok óta várnak, de nem tudják, mikor kaphatják meg.

„Vakcinázzatok! Oltassátok be magatokat!”

– hangsúlyozta Leslie Mándoki világhírű zenész.

Borítókép: Leslie Mandoki magyar származású német zenész, zenei rendező, producer interjút ad az MTI-nek egy budai kávézóban 2020. augusztus 7-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!