Szalámitolvaj

2022.04.08. 21:53

A cigányokat becsmérli a választások eredménye miatt Bakács Tibor

Szerinte ők a legolcsóbb portéka a piacon.

A szalámilopáson tetten ért balliberális celeb, Bakács Tibor is kiborult a választás eredménytől, amelynek hangot adott az internetes közösségi oldalon – írja a Magyar Nemzet

A zavaros szövegben azon kesereg, hogy a kutyapártra szavazott, ezért haragszik rájuk, félti Hadházyt, de a többi parlamentbe jutott ellenzékit gyűlöli, 

majd pontokba szedve tesz javaslatokat, amelyekről végül megírja, hogy nem hisz bennük. 

Eddig rendben is lenne a szöveg, hiszen a megérdemelt csalódás sokszor jár kaotikus gondolatokkal, indulatos csapkodással. 

Viszont az utolsó mondatával ő is, ahogy számos fővárosi balliberális értelmiségi, a hazai cigányságot okolja az ellenzék választási vereségéért, ezért trágár és megalázó vádaskodásnak ad hangot:

Hatvankét év után kimondom, cigányok kapjátok be a f*szomat, ti vagytok a legócsóbb portéka a piacon.

Bakácsnak számos cigány ismerőse van a közösségi oldalon, köztük a hazai roma kultúra jelentős alakjai és roma szociális szakemberek, akikhez így közvetlenül eljut az üzenete. 

A Facebook moderátorai valamiért ezt a szöveget nem tartották kifogásolandónak, így az április 6-a óta olvasható az oldalon.

Borítókép: Magyar cigány hősök vándorkiállítás. Illusztrációfotó / Tolnai Népújság / Mártonfai Dénes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!