Fizetett hirdetés

2023.01.26. 13:11

Gyakorlati képzőhelyet keresel? Csatlakozz a Magyar Cukor Zrt. csapatához!

A Magyar Cukor Zrt. Magyarország egyetlen cukorgyára, mely idén kezdi meg 130. kampányát. Koronás Cukor termékcsaládjának tagjai a legismertebb cukortermékek hazánkban.

Ha gyakorlati helyet keresel: 

Várjuk jelentkezésed, ha villanyszerelő, elektronikai technikus, ipari gépész vagy műszerész képzésben veszel részt. 

Mi kiemelten odafigyelünk arra, hogy valóban hasznos tudást szerezz (pl. nem csavarokat fogsz szortírozni 8 órában). Több évtizedes cukorgyári múlttal rendelkező kollégáktól lesheted el a szakma csínját-bínját. 

Bármelyik képzésről legyen szó, Nálunk széleskörű tapasztalatra tehetsz szert - gyárunkban millióféle gépet, alkatrészt, eszközt megismerhetsz, a 100 évestől a legmodernebb technológiáig, a lakosságitól az ipari méretig. 

Sugar Beet with Leaves and various Sugar

Megismerheted egy élelmiszeripari nagyvállalat működését: nemzetközi cég, 22 hektáron elterülő telephely, 250-300 munkavállaló, a feldolgozó üzem mellett csomagolóüzem, biogáz üzem, erőtelep, műhelyek stb. 

Nekünk is érdekünk, hogy valódi tudással gazdagodj, hiszen nem titkolt célunk, hogy a képzés végeztével akár saját csapatunkban üdvözölhessünk. 

 Hadd mutassunk be néhány kiemelt jelentőségű munkakört, melyek nélkülözhetetlenek gyárunk megfelelő működéséhez.   

Lakatos kollégáink fő feladata cukoripari célgépek (centrifuga, répavágó stb.) és általános gépészeti berendezések (szállítószalag, hajtómű stb.) javítása, karbantartása, üzemeltetése. A kampányi időszakban légkondicionált irányítóhelyiségekből, számítógépről üzemeltetik a technológiai folyamatokat.  

Műszerészeink gyengeáramú elosztóberendezéseket, folyamatirányító egységeket szerelnek áramutas rajzok alapján. Cukoripari berendezések gyengeáramú elemeinek karbantartása (PLC modulok, érzékelők, mérőeszközök, pneumatikus végrehajtók) is a feladataik közé tartozik.  

Villanyszerelő kollégáink a technológiai berendezések villamos rendszereinek karbantartásával (villamos készülékek, sorkapcsok, kábelek), továbbá a villanymotorok karbantartásával (tisztítás, csapágyazás, ellenőrző mérések) foglalkoznak. A kampányi időszak alatt a technológiai berendezések zavartalan üzemének biztosítása, hibaelhárítása a fő feladatuk. Kiegészítő végzettséggel a villamosenergia előállítás felügyelete, a nagyfeszültségű berendezések kezelése, és a robbanásbiztos berendezések karbantartása is hozzájuk tartozik. 

 

Amennyiben úgy érzed, hogy kipróbálnád magad a fenti munkakörök egyikében, jelentkezz hozzánk az [email protected] e-mail címen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában