szponzorált tartalom

2020.07.13. 15:15

Balatoni ingatlanok a tökéletes kikapcsolódáshoz

Szponzorált tartalom

Szeretne kicsit kizökkenni a mindennapokból és elérhető közelségben élvezni egy szabad hétvégét? Esetleg a nyári forróságot a vízpart közelében szeretné enyhíteni? Ha úgy érzi, elérkezett az idő egy vízparti nyaraló vásárlására, a Startlak.hu-nak köszönhetően az eladó ingatlanok a Balatonon mindössze egy karnyújtásnyira elérhetőek. A balatoni ingatlanok között válogatva gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a megfelelő nyaralót.

 

A kikapcsolódás tökéletes helyszíne

 

Nincs is jobb hely a vízparti kikapcsolódásra, mint a magyar tenger nyújtotta meghitt, mégis élettel teli hangulat, mely az év minden szakában csodás látképpel kápráztatja el a látogatókat. A fővárosból a Balaton körüli városok mindegyike az M7-es autópályának köszönhetően könnyen megközelíthető. Ezért a környék az ország, legfőképpen pedig a főváros lakossága számára közkedvelt célpont nemcsak nyaralásra, hanem akár egy tavaszi vagy őszi hétvégi kiruccanásra, vagy egy kulturális kirándulásra az északi parton.

A Balaton vize önmagában is egyaránt kielégíti a fürdőzni és a hajózni vagy vitorlázni vágyókat, ugyanakkor a környék természeti és kulturális gazdagsága közkedvelt célponttá teszi a vidéket mind a haza, mind a külföldi turisták számára. Ebből kifolyólag a környék látnivalóit számos szórakoztató program egészíti ki, melyek között mindenki garantáltan megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási formát.

Ha jobban kedveli a változatos tájat, ahol a vízparti élvezetek mellett a természet közelségét, a túrázást és kirándulást is lehet élvezni, az északi part környéke ideális választásnak bizonyulhat. Erről az oldalról pompás kilátás tárul a tó és a vitorlás hajók meghitt látképére, melyben egy balatoni hegyvidéki nyaraló teraszáról minden nap gyönyörködhet.

Amennyiben viszont vízparti nyaralót szeretne, a déli part környéke tökéletes választás, ahonnan ráadásul az északi part változatos tájainak lélegzetelállító kilátása tárul a szem elé. A két partot rendszeresen induló hajójáratok kötik össze, így a közlekedés az egyszerűség mellett minden alkalommal egy panorámás utazás élményét nyújtja.

 

Balatoni ingatlanok befektetésnek

 

Az ingatlanvásárlás ma is a befektetések legjobb és legbiztonságosabb formája, mely nemcsak a nagyvárosokban és környékükön, hanem a turizmus szempontjából kedvelt és gyakran látogatott helyeken is kitűnő lehetőség mind saját célra, mind a kimagasló jövedelemszerzésre.

Sokan igyekeznek minél több időt távol tölteni a nagyvárosi élet rohanó világától, és kikapcsolódást keresni egy elérhető közelségben található helyen. A Balaton környéke éppen ezért az ország egyik legkedveltebb úticélja, nemcsak a nyári időszakban, de tavasszal és ősszel is egyaránt. Sok család dönt a saját nyaraló vásárlása mellett, hogy egy bármikor szabadon igénybe vehető, kényelmes megoldást biztosítson a kikapcsolódásra.

Ezzel szemben sokan a befektetés és jelentős bevételi forrás céljából vásárolnak ingatlant a Balatonon, mely apartmanként üzemeltetve az év legnagyobb részében nagymértékű jövedelemhez juttathatja tulajdonosát.

Bármely célból dönt is a balatoni ingatlanvásárlás mellett, a OTP otthon hirdetései között könnyedén rátalálhat a megfelelő ingatlanra. Emellett a Startlak oldalán hirdetni is van lehetősége, így eladni kívánt ingatlanján gördülékenyen és gyorsan túladhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában