támogatott tartalom

2018.11.20. 13:37

Kowalsky meg a Vega jubileumi koncert Kaposváron

A 2018-at a fővárosi Arénában kezdte a zenekar, ahol 13.000 emberrel együtt énekelték a dalaikat és ezzel indult el az országos jubileumi turné.

Támogatott tartalom

A sorozat koncertjei 2019 februárjáig tartanak majd, természetesen a fesztiválok, egyetemi napok, városi rendezvények ugyanúgy szerepelnek a Kowalsky meg a Vega buli helyei között, mint minden nyáron és ősszel. Az Aréna után mindössze egyetlen fővárosi koncerttel álltak a budapesti publikum elé. Az augusztus utolsó napján rendezett Park béli teltházas buli méltó lezárása volt a nyári szezonnak. A jubileumi évet a fővárosi Arénában kezdték és a debreceni Főnix csarnokban fogják lezárni 2019. februárjában egy különleges lemezbemutató koncert keretében.

Eddig a legutóbb megjelent Kilenc című album két dalához készült képi anyag is.

Először a „Hála Veled” című nótához:

majd a „Tizenötmillióból egy”, melyet a Magyar Honvédség apparátusa segítségével, részvételével forgattak:

2018 év elején debütált egy meglepetés klip és dal, melyet a Magyar Kézilabda Szövetséggel közösen készítettek. A dal címe: Lehetetlen nincs, velünk kerek a Világ. A dal összeállításában pedig Lotfi Begi működött közre.

A koncertek közötti napokon pedig jó szokásuk szerint Debrecenben stúdióznak, dolgoznak az új album zenei anyagán. Két dalt ismerhetett meg eddig a közönség a következő várhatóan 2019 februárjában megjelenő Árnyék és fény című albumról. A dalokhoz már bemutatásra kerültek a klipek is: Amire szültek

Mint egy jel

A jubileumi turné következő állomása Kaposvár, Városi Sport Csarnok. Vendég zenekar a Fangler’s.

Jegyértékesítési hely: Tourinform (Fő utca 8.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában