emléktorna

2020.07.19. 16:27

Varga Balázsra emlékeztek a koppányi tornán

Idén is megrendezték Törökkoppányban a Varga Balázs kispályás labdarúgó emléktornát.

Kun Z.

A hagyományos eseményen immár huszonnegyedik alkalommal találkozhattak a csapatok.

– Idén tizenkét együttes alkotta a torna mezőnyét – tájékoztatta lapunkat Varga György, Törökkoppány polgármestere. – A kispályás tornán három négyes csoportban kezdődtek meg a küzdelmek. A délelőtti csatározások során a csoportok első két helyezettje biztos továbbjutást vívott ki, de további meccseket vívhatott a két legjobb harmadik helyen záró csapat is. Innentől aztán egyenes kieséses rendszerben folytatódtak a küzdelmek.

A végső győztes a Somogydöröcske csapata lett. A második helyen az Atombeton nevű formáció zárt. A harmadik helyet az Andocs együttese szerezte meg. Az eredményhirdetésnél különdíjakkal jutalmazták az egyéni legjobbakat a szervezők. A gólkirályi címet Karancz Kristóf, a Somogydöröcske játékosa nyerte el. A legjobb kapusnak az Atombeton hálóját őrző Schrenck Rajmundot választották. A legjobb mezőnyjátékosnak járó különdíjat Rados Gergő (Gerézdpuszta) vehette át. A legsportszerűbb csapatnak járó elismerést a somogysziliek utánpótlás együttese érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!