Szerencsétlenség

2018.01.12. 09:33

Közel nyolcezer forintot lopott, most ülhet két és fél évet a siófoki férfi

Közel sem a tolvajok fejedelme az a siófoki férfi, aki 7500 forintot lopott egy boltból a hét elején. Mire elette elcigizte, meg is fogták a rendőrök. Már el is ítélték, és mivel nem csak most volt szerencsétlen, a régi bűneivel együtt két és fél évet kapott.

K.G.

Gyorsított eljárásban, az elkövetéstől számított három napon belül bíróság elé állította a Siófoki Járási Ügyészség azt a fiatal férfit, aki hétfőn 7500 forintot rabolt egy siófoki élelmiszerboltból. A vádlottat korábban kétszer is felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt, de ez sem tartotta vissza.

Január 8-án délben Siófok belvárosában egy élelmiszerboltban a rövid időre őrizetlenül maradt kasszából ellopta a pénzt, majd ki akart sétálni. Ezt a bolt egyik dolgozója észrevette ezt, és megpróbálta elállni az útját. A rabló azonban nagy erővel fellökte, majd elfutott. Még aznap délután a rabolt pénz nagy részét elköltötte Siófokon egy dohányboltban és egy gyorsétteremben. A bűnügyi őrizetben lévő vádlottat a bíróság 2 év 6 hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte, és elrendelte a vele szemben korábban kiszabott két felfüggesztett szabadságvesztés büntetés végrehajtását is. Az ügyész a vádlott terhére súlyosításért jelentett be fellebbezést. A bíróság ezután elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában