Sport

2009.09.30. 17:54

A Nagyberki kiütötte a kupából a Paksot

A Kaposvölgye kiejtette a labdarúgó Magyar Kupából a Paksot. A somogyiak az NB II-ben halványan szerepelnek, de NB I-es tolnaiak nem bírtak velük.

Temesvári Iván

Kaposvölgye VSC Nagyberki–Paksi FC 1–0 (0–0)
Nagyberki, 100 néző. V.: Pánczél.

A Kaposvölgye VSC Nagyberki szerezte a Magyar Kupa negyedik fordulójának legnagyobb meglepetését, hiszen az NB II-es pontvadászatban visszafogottan szereplő somogyiak legyőzték, s ezzel kiejtették az élvonalbeli Paksi FC gárdáját.



– A csapat a mai mérkőzésen minden tekintetben felnőtt NB I-es ellenfeléhez – mondta a találkozó után Horváth Lajos, a Kaposvölgye VSC Nagyberki edzője. – Godslove és Ivusza révén több nagy helyzetet is kialakítottunk, a hajrában pedig a győztes gólt is sikerült megszereznünk. Amennyiben a bajnokságban is ezt az arcát mutatja a gárda, akkor hamarosan az első nyolc hely valamelyikét foglalja el a tabellán a Kaposvölgye.

Kaposvölgye VSC: Strublics – Jagodits, Vaskó, Fodor T., Fellai – Szűcs L., Sandro, Koller (Andruskó, 56.), Godslove – Ivusza (Horváth Gy., 73.), Kardos (Simon,73.). Vezetőedző: Horváth Lajos

Paksi FC: Csernyánszki – Vári, Tamási, Gévay, Pintér A. (Horváth L., 84.) – Heffler, Zováth (Nagy I., 53.), Böde (Sipeki, 46.), Urbán – Kiss T., Tököli. Vezetőedző: Gellei Imre.
Gólszerző: Fellai (75.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!