Sport

2010.07.03. 20:06

Kikapott a Rákóczi Horvátországban

A Pula helyett az Inter Zapresic játszott a Rákóczival. A zöld-fehérek kikaptak első felkészülési meccsükön.

Temesvári Iván

Inter Zapresic–Kaposvári Rákóczi FC 1–0 (0–0)

Az eredeti tervek szerint az Istra Pula csapatával játszotta volna idei első felkészülési mérkőzését a Kaposvári Rákóczi FC élvonalbeli labdarúgó csapata, ám a zöld-fehérek végül az Inter Zapresic együttesével mérkőztek Horvátországban.



A kaposváriaknál több tesztelésen lévő játékos is lehetőséget kapott, köztük Nemanja Nikolics testvére Vukan, valamint a kaposváriaknál korábban már megforduló Hegedűs Tibor is. A gólnélküli első félidőt követően a horvátok megszerezték a győztes találatot.

A szünet után egyébként több helyzetet is kidolgozott a Rákóczi, ám nem sikerült az ellenfél kapujába találni. A kaposváriak július 6-án, kedden az NK Zadar ellen mérkőznek, szintén idegenben.

Rákóczi FC: 1. félidő: Kovács Z. – Okuka, Grúz, Petrók, Bogdán – Gujics, Hegedűs D., Balázs, Jawad – Oláh, V. Nikolics. 2. félidő: Milinte – Pintér L., Hegedűs T., Pest, Lelkes – Pacinda, Pavlovics, Pedro, Bőle – Michael, Labuska. Vezetőedző: Sisa Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!