amíg van eredmény

2017.08.12. 16:22

Zidane szerződést hosszabbított

Hivatalos bejelentés még nincs ugyan, a kiváló játékosból lett sikertréner azonban a sajtónak megerősítette, hogy megújították szerződését a királyi klubnál.

 

„Nagy elégedettséggel tölt el ez a bizalom” – jelentette ki a francia szakember, hozzátéve: annak azonban szerinte nincs különösebb jelentősége, hogy három vagy több évre szerződik valaki a Realhoz. Kiemelte, hogy az edzőt a Real Madridnál különösképpen csak a tartósan jó eredmények tarthatják meg posztján, ha azok elmaradnak egy éven belül is útilapu kerülhet a talpára.

„Amíg itt vagy, a célok mindig ugyanazok: győzni minden meccsen és megszerezni az összes lehetséges címet” – fogalmazott Zidane, akinek csapata még a bajnoki rajt előtt összecsap az örök riválissal, az FC Barcelonával a spanyol Szuperkupáért.

Az első mérkőzést magyar idő szerint vasárnap 22.00 órától rendezik a katalánoknál, a madridi visszavágót pedig szerdán, 23.00 órától vívják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!