Tündérszépek 2024

2024.03.25. 13:15

Bárki előtt nyitva áll a lehetőség álmai megvalósítására

Három éve állt életében először profi fotós kamerája elé Zsanai Mia, aki a 2021-es Tündérszépek egyik versenyzője volt.

Koszorus Rita

Az akkor 17 éves siófoki szépség, édesanyjával egyetértésben nevezett szépségversenyünkre s egy percig sem bánta, hogy így tett. – Nem volt semmi vesztenivalóm és szerettem volna látni, hogy meddig jutok el a versenyben – mondta Mia kérdésünkre. 

Elárulta azt is, hogy sokat tanult a Tündérszépekből, hiszen az ember lánya egy ilyen versenyhelyzetben rákényszerül, hogy jól kezelje a sikereket és azt is, ha nem az ő fejére kerül fel a korona. – Senki nem veszít vele semmit, arra is jó lehetőség, hogy ha még nem álltál kamera előtt, itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad – tette hozzá a fiatal szépség. 

Fotó: Muzslay Péter

Mia öt éve költözött haza családjával Spanyolországból, de a középiskola befejezése után úgy döntött, hogy anyanyelvén szeretne tanulni. – Emiatt meg kellett ismételnem ugyan az utolsó évet, de nem bánom. Ha pedig ezzel megvagyok jogot szeretnék hallgatni, de érdekelnek a nemzetközi tanulmányok is – mondta kérdésünkre az egykori Tündérszépek versenyző. 

Még nincs késő senkinek, hogy jelentkezzen a versenyre, hiszen április 21-ig még mindenki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy nevezzen a Tündérszépekre és megvalósítsa álmait. Érdemes versenybe szállni, hiszen korábbi versenyzőink a dicsőség és a nyeremények mellett kitűnő lehetőségekhez is jutottak a verseny által. Volt, aki televíziós műsorvezető lett, de olyan is, akinek a Tündérszépeken való részvételnek köszönhetően indult be a modellkarrierje. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában