Tündérszépek 2021 - fotó, videó

2021.03.23. 14:33

Tündérszépek: Kiderült ki a legszebb somogyi lány!

Hétfő éjfélkor zárult Tündérszépek versenyünk közönségszavazása, így eldőlt kiket választott a zsűri és a közönség, hogy megyénket képviselje a szépségverseny regionális fordulójában!

Barkóczy László

A virtuális korona ebben az évben a siófoki Kopeczky Panna fejére kerülhetett. A szakmai zsűri véleménye szerint ő a legszebb somogyi Tündérszép. Tündérszépek

Kopeczky Panna – Tündérszépek 2021

– Hatalmas megtiszteltetés, hogy én nyertem a megyei fordulót – mondta el kérdésünkre Panna. – Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy támogattak és bíztattak a verseny során. Izgatottan várom, hogy ugyanilyen jól szerepeljek a regionális fordulóban is.

A második helyre a somogyszobi Fillér Vivien került be. Mint elmondta, nem is számított rá, hogy helyezett lehet, de nagyon örül a második helynek. Egyelőre nem tudja, hogyan folytatódik majd a karrierje, de mindenképpen nagy önbizalmat adott neki ez az eredmény a folytatáshoz.

Fillér Vivien – Tündérszépek 2021

A dobogó harmadik képzeletbeli fokára a kaposvári Bíró Boglárka léphetett fel. A 17 éves Bogból csak úgy ömlött a szó örömében.

– Nagyon izgultam végig a verseny alatt. Mindenkinek szóltam, hogy támogasson, de nagyon örülök, hogy a zsűri elég szépnek talált ahhoz, hogy helyezett lehessek.

Bíró Boglárka – Tündérszépek 2021

A zsűrinek egyáltalán nem volt könnyű dolga. Nagyon sok szép lány jelentkezett Somogyból a megyei fordulóra, így nehéz volt választani közülük.

A közönség szavazati alapján a legszebb lány Király Friderika lett.

– Nagyon sok támogatást kaptam az elmúlt időszakban – mondta el Friderika – amit mindenkinek nagyon szépen köszönök!

Király Friderika – Tündérszépek 2021

– Nehéz dolgom volt – mondta el Király-Tálas Zsuzsanna zsűritag, az 1. MCM-Diamant Kaposvár csapatkapitánya – egy ilyen online szépségversenyen nehéz a kisugárzást figyelni, ami szerintem fontos. Így inkább az arcokat, a mosolyokat néztem. És persze a sminket, hogy ki mennyire ügyes ebben is. Nagyon jó képek készültek a lányokról, így azért ez sokat segített a döntésemben.

A regionális forduló március 26-án kezdődik, érdemes naponta ellátogatni online portálunkra, a sonline.hu-ra és szavazatukkal támogatni a somogyi továbbjutókat!

 

 

Példás összefogás

 

Tündérszépek versenyünket látva Somogy fotósai is összefogtak, hogy segítsék a lányokat álmaik megvalósulásában. Így többen is fotózást ajánlottak fel a lányok számára, hogy ezzel is támogassák őket karrierjük építésében. Baranyai Gerda Zsanai Miának ajánlotta fel a díjat, Márkusné Tamás Anita a nagyatádi Nagy Nikolettának szeretne segíteni. Németh András Gróf Ramónának ajánlott fel egy balatoni fotózást, míg Muzslay Péter Svasznik Evelint szeretné hozzásegíteni álmai elérésében. Gratulálunk minden díjazottnak!

 

Zsanai Mia – Tündérszépek 2021
Gróf Ramóna – Tündérszépek 2021
Nagy Nikoletta – Tündérszépek 2021
Svasznik Evelin – Tündérszépek 2021

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában