Siker

2024.04.28. 11:53

Kaposvári a legjobb fiatal fűtésszerelő

Koszorus Rita

A Kaposvári Szakképzési Centrum (KSZC) hat diákja is részt vett az országos Szakma Sztár Fesztiválon Budapesten. A legtehetségesebb ifjú szakemberek mérték össze tudásukat a versenyen, ahonnan három éremmel tértek haza a KSZC diákjai. 
Haris Máté Dominik a Lamping József Technikum és Szakképző Iskola diákja nyerte a fesztivál döntőjét a központifűtés- és gázhálózatszerelő-tanulók között. A végzős tanuló édesapjánál, Haris Jenőnél teljesíti a szakmai gyakorlatát, ő készítette fel a versenyre is. 
Márfi Kristóf az Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium 11. évfolyamos gépi és CNC forgácsolótanulója második helyen végzett, felkészítő tanára Krénusz Ernő. Filipovics Péter Milán, az Eötvös 11. évfolyamos gépjárműmechatronikus-tanulója a harmadik legjobb helyezést érte el. A fiatalt Illés Tibor készítette fel a megmérettetésre. 
Biró Máté, a Lamping József Technikum és Szakképző Iskola festő-, tapétázó-, mázolótanulója a fesztivál keretei között megrendezett Euros Skills 2025. versenyen az országos 5. helyet szerezte meg. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában