Megújulás

2024.04.14. 15:05

A mosdók mellett megújultak a közösségi terek is Drávatamásiban

Átadták a drávatamási szociális otthon súlyos fogyatékossággal élőket ellátó, felújított részlegét.

Lőrincz Sándor

Jancsi Melinda intézményvezető a beruházás kapcsán elmondta: a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság 60 millió forint támogatásából újulhattak meg a részleg közösségi terei, és korszerűsödhetett a vizes­blokk. Ezáltal a jövőben még modernebb és biztonságosabb környezetben élhetnek az ellátottak. 

Nábrádi Csilla, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Vármegyei Kirendeltségének igazgatója köszöntőjében egyebek mellett arra utalt: igazán nagy előrelépést jelent az intézmény számára, a településnek és a vármegyének pedig nagy öröm, hogy egy jelentős beruházás valósulhatott meg Drávatamásiban. 

– A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság célja, hogy az általa fenntartott intézményekben minőségi ellátást biztosítsanak jól képzett, elhivatott szakembergárdával, akik hivatásként választották a gondoskodást. Ennek elengedhetetlen feltétele a komfortos környezet – mondta az igazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában