Összefogtak a szabadiak

2024.04.15. 17:18

Nem adják fel a reményt, de a keresést abbahagyták az eltűnt férfi után

Hétvégén is folytatták az eltűnt Nemes Árpád utáni keresést Szabadiban.

Koszorus Rita

Fotó: Koszorus Rita

Speciális keresőkutyás szolgálat is kereste a hétvégén Nemes Árpádot Szabadiban, aki múlt csütörtökön tűnt el. Otthonából távozott és arról nem beszélt senkinek, hova megy. Azóta nem tudták elérni, telefonja nem elérhető. 

Az egész falu összefogott azért, hogy megtalálják a hetvenes éveiben járó férfit, de ezidáig hasztalan volt minden erőfeszítés. – Az erdei utakon haladva kerestük, az erdőbe is benézve, de pénteken egy sárkányrepülő is felszállt Taszárról, hogy pásztázza a környéket, de sajnos nem találtuk meg, mondta Antal Lajos, Szabadi polgármestere. 

A kutatócsoport tagjai mindenütt keresték az eltűnt férfit, még traktorosokat is kérdeztek a határban, hátha látta valaki. De nincsenek újabb nyomok, tette hozzá a polgármester. 
 

– Egyelőre arra jutottunk, hogy újabb nyom, észlelésig, információ hiányában nem tud folytatódni a keresés, mert már minden lehetőséget kiaknáztunk, írta az eltűnt férfi egyik fia a közösségi oldalán, ahol egyúttal mindenki segítségét megköszönte az eddigi kutatásban. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában