Röplabda bajnoki döntő

2024.04.18. 13:39

Fehérváron is győzni akar a Fino

Pénteken 17 órakor idegenben, a VOK-csarnokban folytatódik az egyik fél három győzelméig tartó Fino Kaposvár–Székesfehérvári MÁV Előre SC-Foxconn férfi röplabda bajnoki döntő.

Fenyő Gábor

Fotó: Muzslay Péter

Az első találkozót a házigazda Fino húzta be még kedden este a Kaposvár Arénában, s most is annak reményében utaznak el Fehérvárra, hogy még tovább növeljék az előnyüket.
– Pénteken kora este nehezebb mérkőzésre számítok Székesfehérváron, ettől függetlenül egyértelműen győzni megyünk. Az első, hazai meccsen sokan biztatták a csapatunkat, s nagyon bízom abban, hogy ez most is így lesz. A szurkolók segítsége nagy lökést adhat az együttesnek – mondta Szlobodan Prakljacsics, a Fino Kaposvár szerb mestere.
A fehérváriak mestere, az argentin Omar Fabian Pelillo azt hangsúlyozta, hogy a döntő első meccsén követtek el hibákat, amelyeket a Fino Kaposvár könyörtelenül kihasznált és megtorolt.
– A második fehérvári találkozón mindenképpen meg kell őrizni a higgadtságunkat, végig tiszta fejjel kell játszanunk. Csak így lehet esélyünk arra, hogy egyenlítsünk az aranypárharcban, s hétfőn elölről kezdjünk mindent Kaposváron – mondta Omar Fabian Pelillo, a Székesfehérvári MÁV Előre SC-Foxconn argentin edzője.
A döntő második felvonását az M4Sport élőben adja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában