Birkózás

2024.04.26. 11:23

Sérülése után újra dobogóra állhatott a darányi válogatott birkózó

A csehországi rangos erőpróbán a darányi Domokos Edmond a 60 kilogrammosoknál a bronzéremért csatázhatott, ahol 7–4-re győzött lengyel vetélytársával szemben.

Gamos Adrienne

A Szigetvári Birkózó Sport Egyesület és a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia versenyzője kisebb sérüléséből felépülve remekelt a Chomutov-i Grand Prix viadalon. 

A magyar válogatott színeiben a kötöttfogásúaknál, az U20-as mezőny selejtezőjében először két német ellenfelét múlta felül technikai pontozással. Majd a csoport döntőjében vereséget szenvedett egy hazai, cseh birkózótól. Így Edmond a vigaszágon folytathatta a küzdelmeket, ahol magyarverés után léphetett szőnyegre a harmadik helyért, amit meg is szerzett. 

A darányi korosztályos válogatott (edzői: ifjabb Módos Csaba és Módos Csaba, Czifferszki Ákos és Szabó Patrik) a májusi országos bajnokságon vívhatja ki az utánpótlás világversenyeken való szereplés jogát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában