Vízilabda OB I.

2024.05.09. 08:04

Az utolsó szalmaszálba kapaszkodhatnak

Pénteken 16.00 órakor a Szegedi VE otthonában ugrik medencébe a Kaposvári VK az E.ON férfi vízilabda OB I. 7-8. helyéért kiírt párharc második felvonásán.

Klein Péter Nándor

Fotó: ANDRASSY Zoltan

Hátrányból vághat neki a szegedi útnak a Kaposvári VK, amely elég pechesen, az utolsó másodpercben maradt alul a Tisza-partiakkal szemben a hetedik helyért vívott párharc első mérkőzésén. 
– Az első vonat elment, de pénteken az utolsó szalmaszálba kapaszkodva szeretnénk megszerezni a győzelmet, majd ezt követően a hetedik helyet – mondta Vörös Tamás, a Kaposvári VK játékosa. – Az első mérkőzés kemény volt, Szegeden is hasonlóra számítok, de tudjuk jól, nincs lehetőségünk hibázni. 
A két győzelemig tartó párharcban a Szegedé az előny, így a kaposváriaknak már csak akkor nyílik lehetőségük a hetedik hely megszerzésére, ha pénteken nyernek idegenben. Ebben az esetben vasárnap, 12 órakor a Csik Ferenc Versenyuszodában dől majd el, hogy melyik fél végez jobb pozícióban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában