Krimi

2024.04.16. 13:09

Felfoghatatlan durvaság: idős embert lökött a sínekre egy részeg húszéves

Egy hajszálon múlt csak, hogy nem történt borzalmas baleset.

MW

Fotó: Westend61

Sokkoló képsorok láttak napvilágot: egy 20 éves, részeg férfi agresszív ámokfutásba kezdett a csehországi ostravai Svinovské mosty villamosmegállóban – írja cikkében a Tények.hu az Új Szó híradása alapján.

A férfi a várakozók mellett elhaladva két utasnak is nekiment, majd teljes erejéből megütött egy 16 éves fiút. A fiatal elesett és egy 69 éves nőnek ütközött, aki ennek következtében ráesett a sínekre és megsérült.

A megálllóban kezdte ámokfutását
Forrás: Szlovák rendőrség

Az ámokfutó gyorsan távozott a helyszínről, míg a megtámadott fiú és a többi szemtanú azonnal leugrott a sínekre, hogy segítsenek a nőnek.

Máshol is támadásba lendült

Ez azonban nem volt elég a részegnek, még a megállón kívül is megtámadott egy gyanútlan 73 éves férfit, aki az aluljáróban ácsorgott, majd kicsit később egy 53 éves nőnek is nekiesett.

Másokat is megtámadott a részeg fiatal
Forrás: Szlovák rendőrség

Az ostravai rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján félórán belül letartóztatták a fiatalembert, alkoholtesztet végeztek nála, és több mint két ezrelék alkoholt találtak a szervezetében

– mondta el Eva Michalíková rendőrségi szóvivő, hozzátéve, hogy a fiatal állítólag azért lökdösődött, mert "ideges volt".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!