Bulvár-celeb

2021.04.18. 12:31

A békülés szélén Vilmos és Harry? Itt a testbeszéd szakértők véleménye

Az egész világ arra volt kíváncsi, hogy vajon Fülöp herceg temetése közelebb hozza-e majd egymáshoz a testvéreket.

Szombaton vett végső búcsút a brit királyi család a 99 éves korában elhunyt Fülöp hercegtől.

A szertartást a koronavírus-járványra való tekintettel szigorú szabályok mellett rendezték meg. Emiatt a testvérek egy sorban kísérték a Szent György-kápolnába nagyapjuk koporsóját, a búcsúztatás alatti ülésrendet pedig a koronavírus miatt úgy alakították ki, hogy minden családtag két méter távolságra ült a másiktól.

Believing Bruce és Judi James testbeszéd szakértők szerint a kötelező távolságtartás ellenére Harrynek és Vilmosnak azonban volt egy pillanata, amikor úgy tűnt, hogy pontot tesznek a több, mint egy éve húzódó konfliktusuk végére

– írja a Mirror nyomán a Metropol.

A szakértő szerint, ahogy egymásra néztek, az reményteli és amikor távoztak a szertartásról, már beszélgettek is egymással. Az, hogy hármasban távoztak, Katalin pedig nem Vilmos mellett ment ki a kápolnából és hagyta, hogy egymás mellett sétáljon a két herceg, szintén azt bizonyítja, hogy a családban erős az akarat, hogy összebékítsék a testvéreket.

Fotó: AFP / Justin Tallis

Noha a testvérek közösen csatlakoztak a család idősebb tagjaihoz, éppúgy, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, Bruce szerint Katalin hercegné mindvégig szemmel tartotta a sógorát.

Vajon mit tett volna akkor, ha sógornője, Meghan is ellátogat a temetésre?

 

Mint ismert a fiatalabbik herceg tavaly év elején váratlanul az Amerikai Egyesült Államokba költözött feleségével, Meghannal, és fiukkal, Archie-val. A fivérek azóta nem találkoztak, viszonyukat pedig a sussex-i hercegi pár néhány kritikus nyilatkozata pedig csak méginkább elmérgesítette, nem beszélve az Oprah Winfrey-nek adott interjúról, ami szintén olaj volt a tűzre. Vajon most megtört a jég?

 

Ezek is érdekelhetik