Jó áron

2021.06.07. 06:00

Tovább bővül a Samsung 5G készülékkínálata: itt az A22 5G

A Samsung portfóliójának legújabb tagján a szélesebb közönség számára is elérhetők az innovatív megoldások és a prémium funkciók.

Forrás: Shutterstock

5G kapcsolat és lenyűgöző kijelző

A Galaxy A22 5G újraírja a felhasználók napi rutinját a gyorsabb és könnyebben használható 5G hálózatok segítségével. A valós idejű kapcsolatnak köszönhetően több feladat gyorsabban végezhető el, a várakozási idő pedig csökken.

A készülék nagy felbontású, 6,6 colos FHD+ Infinity-V kijelzője és az 5G sebesség magával ragadó felhasználói élményt tesz lehetővé, megszakítások nélkül.

A Galaxy A22 5G a 90 Hz frissítési rátával a streaminget és a játékot is új szintre emeli, ráadásul az 5.000 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a felhasználók hosszú órákig böngészhetnek és a lehető legtöbbet hozhatják ki a készülékből.

Sokoldalú kameraszettel érkezik: a 48MP főkamera, az 5MP ultraszéles látószögű kamera, a 2MP mélységérzékelő és a 8MP előlapi kamera segítségével a szelfik és a profi fényképek készítése könnyebb lesz, mint valaha.

A Galaxy A22 5G Magyarországon július 21-től érhető el 95 990 forintos áron.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!