All in One

2021.07.19. 12:30

Frissíti legfontosabb alkalmazását a Huawei

A MyHuawei app a vállalat legfrissebb hírei mellett terméktámogatást, intelligens diagnosztikát, hibaelhárítást és számos egyéb funkciót tartalmaz.

grunge purple background or texture with dark vignette borders

Forrás: Huawei

Számos fontos, a készülék működéséhez elengedhetetlen, kényelmi és terméktámogatási funkciót sűrített egyetlen alkalmazásba a Huawei. A MyHuawei elnevezésű új appban a felhasználók

egy helyen érhetik el a vállalat legfrissebb híreit és tevékenységeit, az eszközökkel kapcsolatos információkat, az alkalmazások adatait és kapcsolatba léphetnek a többi Huawei felhasználóval is.

A készüléken lévő Támogatás alkalmazás július 15-től automatikusan frissül a MyHuawei-re, így a felhasználók egyetlen appal folyamatosan naprakészek lehetnek.

Az alkalmazásba belépve a felhasználók elsőként a Huawei legfrissebb híreivel és tevékenységeivel foglalkozó kezdőlappal találkoznak. A közösségi fülön kapcsolatba léphetnek a többi Huawei felhasználóval, beszélgethetnek termékekről, alkalmazásokról, funkciókról és minden egyéb, Huaweit érintő kérdésről. A dedikált támogatási oldal minden eszközinformációt, intelligens diagnosztikát, szolgáltatási információkat, hibaelhárítást, szolgáltatási tevékenységeket, előnyöket és egyebeket tartalmaz. A személyes „ÉN” fülön az összes alkalmazásadatot és tartalmat egy helyen tárolják a felhasználó kényelme érdekében.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!