A sofőr meghalt

2021.12.10. 09:47

Autó zuhant a Niagara folyóba az egyik vízesés közelében (videó)

Autó esett a Niagara folyóba az egyik vízesés közelében szerdán, a veszélyes mentőakcióval már csak a sofőr holttestét emelhették ki.

Az autót elragadták a folyó áramlatai, a parton állók fotói és videói szerint szinte teljesen elmerült, csak a teteje látszott ki a vízből.

Eleinte nem tudták, ült-e az autóban valaki, és azt sem, hogy került a folyóba. Járókelők egy gyalogos hídnál vették észre, ahogy a vízben lebeg. 

A havas időjárás miatt a környék útjai nagyon csúszósak.

Az amerikai partiőrség helikopterről eresztette le a mentést végző munkatársat, aki kezében fejszével készült az akcióra a szitáló hóesésben, szélben és felcsapó vízben. Rövid forgás után Derrian Duryea megragadta az utasoldali ajtót és mivel nem volt bezárva, sikerült kinyitnia. Két percet töltött az autóban, majd jelzett a gép irányítójának, hogy emelje fel a mozdulatlan sofőrrel együtt. A mentést végzők elmondták, hogy soha nem végeztek akciót ennyire közel a vízeséshez.

A hatvanas éveiben járó nő nem élte túl a balesetet.

Egyelőre nem tudni, hogyan került az autó a Niagara folyóba. A hatóságok szerint a nő a környéken élt. Nyomozás indult, hogy megállapítsák, az autó baleset következtében, vagy szándékosan került-e a vízbe.

 

Címkék#Niagara
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában