Vírus elleni védekezés

2022.01.26. 13:55

Vitaminadománnyal segítik a rászorulókat a téli hónapokban

A jelentős adománynak köszönhetően most rászoruló családok és idősek százait támogathatják az egészségmegőrzésben.

Az immunrendszert és a tüdőt erősítő vitaminadománnyal segítik a rászorulókat. A 7 millió forint értékű adományt az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el nehéz egészségi és életkörülmények között élőkhöz, idősekhez.

900 doboz fontos vitaminokat és gyógynövénykivonatokat tartalmazó air7 vitamint ajánlott föl adományként az étrendkiegészítő gyártója az Ökumenikus Segélyszervezet számára.

A tüdő vitalitását fokozó és az immunrendszert erősítő készítmény a mai egészségügyi nehézségek leküzdésében támogatja az emberi szervezetet.

A Siren7 Kft. adományát január 26-án adták át az Ökumenikus Segélyszervezet budapesti központjában. Rusvai Miklós vírusszakértő, az air7 tüdővitamin jótékonysági nagykövete kihangsúlyozta, az immunrendszer megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás, a vitaminok, nyomelemek és olyan segédanyagok, amelyek az adott szervezet védekezőképességét minél jobban megnövelik.

Mivel jelenleg a légzőszervi megbetegedések szezonjában vagyunk, terjednek a légzőszerveket fenyegető vírusos és baktériumos fertőző betegségek, a Covid-19, az influenza és egyéb kórokozók által okozott tüdőgyulladás. Különösen fontos tehát, hogy most minél jobban fokozzuk a légzőszervek ellenálló képességét, amit reményeink szerint az átadott készítmény is segít majd

– emelte ki a szakértő.

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója köszönetmondásában elmondta, hogy a vitaminok egy részét a szervezet Országos Segélyközpontján keresztül juttatják el a rászorulókhoz, valamint idősotthonokban élők, illetve meggyengült egészségi állapotú emberek részesülnek belőle.

A téli hónapokban, a járvány kezdete óta pedig különösen komoly kiadást jelent a minőségi vitaminok, immunerősítők beszerzésre. Nagy öröm számunkra, hogy ennek a jelentős adománynak köszönhetően most rászoruló családok és idősek százait támogathatjuk az egészségmegőrzésben

 – tette hozzá.

Borítókép: MÖS / Fekete Dániel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!