Foci vb 2022

2022.12.06. 15:13

A kiesők legjobbjai között méltatják Aissa Laidounit

A ferencvárosi Aissa Laidouni is szerepel a brit szaklap, a The Athletic listáján, amelyen nyolc olyan labdarúgót méltatnak, akiknek csapata a csoportkör végén búcsúzott a világbajnokságtól, azonban ők maguk jó játékukkal felhívták magukra a hozzáértők figyelmét.

Az Athletic rövid méltatása szerint Aissa Laidouni három szuper produkciót tett le az asztalra, és bizonyította, hogy mind az ellenfél támadásainak megállítása, mind a saját akciók szervezése a szakterülete.

Emlékezetes megmozdulásai közül kiemelik a dán Christian Eriksen elleni egyik tekintélyt parancsoló szerelését – azon a mérkőzésen hivatalosan őt választották a legjobbnak –, valamint a francia Eduardo Camavingának adott kötényét.

A listán szerepel még Tajon Buchanan (Kanada), Ethan Ampadu (Wales), Akram Afif (Katar), Mohamed Kanno (Szaúd-Arábia), Jamal Musiala (Németország), Mohammed Kudus (Ghána) és Szergej Milinkovics-Szavics (Szerbia). 

Román sajtóértesülés szerint egy francia élvonalbeli klub vizsgálja a tunéziai középpályás szerződtetésének lehetőségét, megfelelő ajánlat esetén a Ferencváros hajlandó lenne megválni tőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!