Friss hírek

2004.10.24. 18:10

Megdobálták a nyíregyháziak autóbuszát

Nem csitulnak a kedélyek a labdarúgó Arany Ászok Ligában. Nemrég a Újpest-Ferencváros mérkőzésen kövekkel dobálták meg a Fradi kapusát, Szűcs Lajost, most a Honvéd-Nyíregyháza mérkőzés után történt majdnem hasonló eset. Igaz nem a pályán és nem a játékosokat érte inzultus, hanem a vendégszurkolók buszát érte támadás.

BAMA

Ismeretlen személyek megdobálták a Kispest-Nyíregyháza focimeccsről hazafelé tartó vendégszurkolók autóbuszát. A busz nem állt meg, csak az M3-as autópálya kivezető szakaszánál egy járőrnél, ahol elmondták a történteket.
Az autóbuszban több százezer forintos kár keletkezett. A bűncselekmény elkövetése során néhány szurkoló könnyű sérülést szenvedett, őket a helyszínre kiérkező mentőorvos látta el. A rendőri intézkedés és az orvosi ellátás után a busz folytatta útját Nyíregyházára. A rendőrség garázdaság és rongálás alapos gyanúja miatt indított nyomozást ismeretelen tettesek ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!